TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Günel: Kuşadası’na planlı yatırımlarımız devam edecek

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarını tamamladığı 5 sokakta incelemelerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 06:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Başkan Günel: Kuşadası’na planlı yatırımlarımız devam edecek

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan 5 sokaktaki yol yapım çalışmalarını geçtiğimiz hafta tamamladı. Çalışmayla, ekipler tarafından 2687, 2688, 2689, 2690 ve 2691’inci sokaklara kilit parke taşı döşenerek bölgeye toplamda 6 bin 500 metrekare yeni yol kazandırıldı. Başkan Ömer Günel, biten yol imalatlarını yerinde inceledi. Birim müdürlerinin de yer aldığı alan gezisinde Başkan Ömer Günel, ayrıca Kadınlar Denizi Mahallesi’nde gerçekleştirilecek yeni yol yapım çalışmaları, hizmete açılacak park ve yeşil alanların planlamasını yaptı. Vatandaşlarla sohbet edip, talep ve isteklerini dinleyen Başkan Ömer Günel’e Kadınlar Denizi Mahallesi sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ömer Günel11 (3)

Kuşadası için kat'i hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Başkan Ömer Günel, “Kentimizi daha da güzelleştirmek ve modern bir turizm kenti oluşturmak için ekip arkadaşlarımla birlikte göreve geldiğimiz günden beri durmadan çalışıyoruz. Bugün de belirlediğimiz bölgeyi dolaşarak biten yol imalatlarını inceledik. Ayrıca yapmayı planladığımız çalışmalar, yeni parklar, çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle ilgili birim müdürleriyle fikir alış verişinde bulunduk. Hemşehrilerimizi dinleyerek talep ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları verdik. Önümüzdeki süreçte de Kuşadası’na planlı yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Ömer Günel11 (1) 

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aydın’dan Libya’ya uzanan el

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.