TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Günel: Hedefimiz en az yüzde 65 oy almak

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü’nde başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeleyen Mehmet Gürbilek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Başkan Günel: Hedefimiz en az yüzde 65 oy almak

CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, 16 Ağustos’ta yapılan kongrenin ardından aralarında yeni üyelerin de bulunduğu yönetim kuruluyla birlikte Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yaklaşan yerel seçimlerle ilgili planlanan çalışmalar ile izlenmesi gereken yol haritası konuşuldu.Buluşmada ayrıca CHP Kuşadası İlçe Örgütü’nün kongre sürecini başarıyla tamamladığına dikkat çekilerek süreçten çok daha güçlü, enerjik ve dinamik bir yapıda çıktığı ifade edildi.

yapılan kongre_ilkses11 (3) 

Kuşadası’nda her açıdan hizmet çağı yaşandığını belirten CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, “Yerel seçim çalışmalarının startını vermiş bulunuyoruz. Yeni üyelerimizle birlikte bu çalışmalarımızı seçim gününe kadar her gün artırarak devam ettireceğiz. Amacımız 2024’te de Belediye Başkanımız Ömer Günel ile birlikte CHP’nin bayrağını yine Kuşadası’nda dalgalandırmak olacak ” dedi.

yapılan kongre_ilkses11 (2) 

Kuşadası Belediyesi ve CHP Kuşadası İlçe Örgütü’nün büyük bir uyum içerisinde çalıştığını belirten Başkan Günel ise “Ben her platformda ilçe örgütümün benim için ne kadar değerli ve önemli olduğunu belirtiyorum. Yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kollarındaki arkadaşlarımızla aramızdaki uyumlu çalışma beni çok memnun ediyor. Kuşadası’nda yapılacak yerel seçimde aramıza ve yönetime yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte çok daha şuurlu ve çok daha güçlü bir ekip olarak çalışıp, en az yüzde 65 oy alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: 101 yıl önce Aydın'ı böyle yakıp yıkıp gittiler 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.