TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın Çine’de spor yatırımları hızla devam ediyor

Aydın Çine ilçesine yapılan yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2023 09:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aydın Çine’de spor yatırımları hızla devam ediyor

Gençlik Spor Bakanlığı’nın yatırım projeleri arasında yer alan Aydın’da yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sporun tabana yayılması, gençlerin spora yönlendirilmesi ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için il genelinde gerçekleştirilen yatırımlar çerçevesinde Çine ilçesindeki yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi yatırımlarında da çalışmalar titizlikle devam ediyor.

Çine’de 2022 yılı içerisinde ihalesi yapılan yatırımların 2023 yılı içerisinde bitirilmesi planlanırken, gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girmek için gün sayıyor. Proje tutarı 34 milyon 161 bin TL olan gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzunun ihale bedeli ise 28 milyon 950 TL olarak açıklanırken, yatırımların, tamamlanmasının ardından gençlerin taleplerine yanıt vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, konu ile ilgili yapılan açıklamada “Yüzme Federasyonu standartlarına uygun olarak Çine’de inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlerin taleplerine karşılık verecek olan gençlik merkezini, milletimize en güvenli ve en iyi şekilde hizmet vermesi için çalışmalarını titizlikle yapıyoruz” ifadeleri yer aldı. İHA 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.