TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aybar Uygur'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Deva Partisi Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklaması yayınladı

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 18:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aybar Uygur'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Basın özgürlüğüne dikkat çeken Uygur, "Halkın doğru, tarafsız ve hızlıca haber alabilmesi adına büyük bir sorumluluğu omuzlarında ve vicdanında taşıyan gazetecilerimiz; zihnen, bedenen ve psikolojik olarak büyük bir emek ortaya koyarak en zorlu mesleklerden birini icra etmektedirler.

Özellikle halkın doğru haber alma özgürlüğü açısından gazeteciliğin etik değerler çerçevesinde ve objektif bir bakış açısıyla yürütülmesini beklediğimiz gibi, gazetecilerimizin ve basın mensuplarının haklarının korunması, demokrasilerin en temel unsurlarından biri olan basın özgürlüğünün güvence altında olması da her daim önemsediğimiz bir konudur.

Gazetecilerin cesurca üzerine eğilip ışık tutarak, aydınlığa çıkardığı pek çok gerçek, tarihin akışını değiştirmiş, insanlığın geleceğine büyük katkılar sunmuştur. 

Doğru haberin, objektif haberciliğin öneminin her geçen gün arttığı günümüzde, mesleğini etik ilkelerine saygıyla, özveriyle, tarafsız bir şekilde yerine getiren tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, hepsine zorlu görevlerinde başarılar diliyor, aynı zamanda  10 Ocak 2018 yılında kaybettiğimiz Vecdi Altay başta olmak üzere emeği geçmiş yitirdigimiz tüm basın emekçilerini de saygı ve rahmetle anıyorum" açıklamasında bulundu. HABER MERKEZİ 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.