TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başak burcunu Temmuz 2023’te neler bekliyor?

Susan Miller’a göre başak burçlarını Temmuz 2023’te neler bekliyor? İşte bu ay için başak burcu tahminleri…

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 11:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başak burcunu Temmuz 2023’te neler bekliyor?

Dünyaca ünlü astrolog Susan Miller, kendi web sitesinde yayınladığı aylık yorumlara göre 2023’ün Temmuz ayında başak burçlarını nelerin beklediğini yorumladı.

Biz de bu tahminleri sizler için özetledik:

3 Temmuz'daki dolunay, zaman çizelgenizde bir dönüm noktası olabilir, aşk evinizi, neşe ve mutluluk evinizi aydınlatacak. Yeni ve merak uyandıran biriyle tanışabilirsiniz veya derinden sevdiğiniz kişiyle kaliteli zaman geçireceksiniz. Haritanızın bu alanı aynı zamanda hamilelik, doğum, çocuklarla birlikte olmanın özen ve sevincini de yönetir, bu nedenle bebek haberi alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, 3 Temmuz'daki dolunayda muhteşem bir aile tatili yapıyor olabilirsiniz.

Çocuk sahibi olmak planınızın bir parçası değilse, bu dolunayın altın enerjisini sanatsal ifadeler yaratmaya yönlendirmiş olabilirsiniz. Dolunaylar işleri tamamlar.

Mart ayı başlarında Satürn Balık burcuna geçtiğinden beri, evliliğe ve sevdiğinizle birlikte bir hayat kurma konusuna daha çok yaklaştınız. Satürn bazen kendi hatanız olmadan ayrılıklar yaratır. Gerçekse, bu geçici bir durumdur ve bağlılığınız güçlüyse zaman çabuk geçer. Satürn, bir çift olarak kalma kararlılığınızın derinliğini test ediyor

Ağustos ayında doğan Başaklar, bu yıl bu ilişki testi döneminden geçiyorlar. 1-10 Eylül tarihlerinde doğanlar, 2024'te Satürn derin uzayda ilerlerken bu yönü daha doğrudan hissedecekler. 11-20 Eylül'de doğan okuyucular 2025'te Satürn'ü daha doğrudan hissedecekler. Ve burcun en sonunda doğanlar 2026'nın başlarında Satürn'ü fark edecekler.

Bazı Başaklar için romantik ilişkilerine dokunulmayacak, bunun yerine Satürn'ün büyüteci altında ciddi bir iş birliği olacak. Astrolojinin bir kuralı şudur: Evren güce ve üretkenliğe doğru hareket eder, ancak birliğin gelecekte bir değeri yoksa, bunu da bilecek ve çabucak bitirmek için harekete geçeceksiniz.

BU TARİHLERİ UNUTMAYIN

17 Temmuz'daki yeni ay oldukça büyülü olmalı çünkü çevrenize yeni tanıdıklar getirecek ve sosyalleşmek için daha fazla neden bulacaksınız. Yeni bir kulübe katılmak veya sizin için yeni olan bir sosyal platformda hesap açmak isteyebilirsiniz. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda başkalarına ulaşmak için çaba gösterin. 10 Temmuz'dan 27 Ağustos'a kadar Mars Başak burcunda olacak, bu sizin için harika bir dönem. O tarihleri ​​hatırlayın.

Mars size sadece aşkta değil, hayatınızın her alanında yardımcı olacaktır. Başak burcundaki Mars, ortaya koyduğunuz fikirlerin onayını almanıza yardımcı olacaktır. Tutkunuz ve enerjiniz insanları amacınıza yaklaştıracak.

Bununla birlikte, romantizm söz konusu olduğunda, küçük bir aksaklık olacak ve bunun bu ay Venüs ile ilgisi var. Venüs, iki insan arasındaki sevgiyi ve sıcaklığı yönetir, ancak Venüs 22 Temmuz'dan 3 Eylül'e kadar geri hareket edecektir. Venüs geri hareket ettiğinde, iki insan arasındaki aşk çok fazla soğuyabilir. Bekarsanız, dışarı çıkın ve sosyalleşin.

17 Temmuz'dan sonra arkadaşlarınızla sohbet edin; öğle veya akşam yemekleri ya da bir müzeye veya konsere eğlenceli bir ziyaret düzenleyin ve daha yakından tanımak isteyebileceğiniz yeni insanlara açık olun.

Temmuz ayının sonuna geldiğinizde, yavaşlamak isteyeceksiniz. Yakında gelecek olan yeni doğum yılınızı ve o yıl içinde başarmak isteyeceğiniz her şeyi düşünerek zaman geçirin. Her şey bir planla başlar ve gezegenleriniz, hayalinizi gerçekleştirmenize yardım etmeye hazır, sevgi dolu küçük akrabalar gibi davranacaktır.

1 Ağustos'ta Kova burcunda dolunaya ulaşmak için Temmuz sonunda dolunay büyüdüğünden ayın çekimini hissedeceksiniz. 6 Ağustos'a kadar uzayan bu dolunayda işinize odaklanacaksınız. Mars ve Jüpiter bu dolunayda ideal bir uyum içinde olacak; eylemleriniz mutlu sonuçlara yol açacak ve işinizden cömert kazançlar elde edebileceksiniz. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.