TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak'ta otomobil pikap ile çarpıştı: 3 yaralı

Kozlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir pikap aracı kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 10:06
Kaynak: İHA
Zonguldak'ta otomobil pikap ile çarpıştı: 3 yaralı

Gece saatlerinde Kozlu ilçesindeki bir kavşakta meydana gelen kazada, iddiaya göre Mustafa K. yönetimindeki 34 MKG 81 plakalı Mercedes marka otomobil ile Kozlu-Ereğli istikametine giden Pusat Ö. yönetimindeki 67 ADZ 303 plakalı Ford marka pikap aracı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle pikap, 30 metre savrulup demir korkuluklara çarparak devrildi. Kazada otomobil galerisinin camı da pikaptan kopan parçalar nedeniyle zarar gördü.

Kazada, otomobil sürücüsü Mustafa K, pikap sürücüsü Pusat Ö. ve araç içerisinde bulunan Fatih Mustafa A. yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri olay yerine ulaşarak yaralıları araçlardan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ise yolda temizlik çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.