TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Prof. Dr. Gökçen Orhan, hastane odasında ölü bulundu

Ünlü Prof. Dr. Gökçen Orhan, İstanbul'daki hastane odasında ölü bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca taziye mesajı paylaştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ünlü Prof. Dr. Gökçen Orhan, hastane odasında ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre, Prof. Dr. Gökçen Orhan, görev yaptığı İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sabah mesaisine gelerek hastalarının muayenelerini yaptı ve daha sonra odasına geçti.

Ancak, mesai arkadaşları saat 11.30'dan itibaren Prof. Dr. Orhan'dan haber alamayınca odasına gitti. Meslektaşları Orhan’ın kapısının kilitli olduğu fark etti. Kapının açılmasının ardından Orhan’ın cansız bedeni bulundu. Yoğun bakıma kaldırılan Orhan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Prof. Dr. Orhan'ın ölümü kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan da paylaşım geldi. Bakan Koca, "Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Cenazesi hastane morgunakaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Orhan'ın sosyal medya hesabından en son paylaştığı gönderide "Sağlığınızı ihmal etmeyin" yazdığı görüldü.

PROF. DR. GÖKÇEN ORHAN KİMDİR?

Gökçen Orhan, İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi olarak görev yapmaktaydı. Taşikardi, Derin Ven Trombozu (DVT), Vaskülit (Damar Duvarı İltihabı) alanlarında uzman olan Prof. Dr. Orhan, 56 yaşındaydı.

Kaynak: Halk TV

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.