TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEM'de sürücüleri uyarmak için ilginç yöntem: Maske takıp eline tırpan aldı

Düzce'de bir motokurye, Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücüleri uyarmak amacıyla dikkat çekici bir yöntem kullandı. Maske takarak ve eline tırpan alarak giyinen kurye, TEM Otoyolu'nda polis denetimine katılarak sürücüleri uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 14:01
Kaynak: İHA
TEM'de sürücüleri uyarmak için ilginç yöntem: Maske takıp eline tırpan aldı

Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyenler, karayollarında zaman zaman yoğunluk oluşturuyorlar. Özellikle Avrupa ile Anadolu arasındaki en önemli karayolu geçişi olan Düzce kesiminde araç yoğunluğu yaşanırken, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de denetimlerini yoğunlaştırdı.

Trafik yoğunluğunda acı olayların yaşanmasını istemeyen motokurye Resul Gür, dikkat çekici bir çalışmaya imza attı. Yüzüne maske takıp, eline tırpan alan Gür, boynuna "Emniyet kemerini tak, yavaş git" yazılı pankart asarak, sürücüleri uyardı. Bu olayı gören vatandaşlar ise cep telefonlarının kameralarıyla o anları kayda aldılar.

Mesleği gereği trafikte sık sık olumsuz durumlarla karşılaştıklarını ve kazalar yaşadıklarını belirten Resul Gür, "Bu kazalarda birçok arkadaşımı kaybettim. Bayram tatili nedeniyle karayollarında artan yoğunluk da dikkate alındığında, Ramazan Bayramı'nın acı olaylara dönüşmemesi için böyle bir farkındalık oluşturmak istedim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.