TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ'da yasaklı maddeye geçit yok: Çok sayıda gözaltı

Tekirdağ'da, jandarma ekipleri tarafından yürütülen yasaklı madde ile mücadele operasyonu kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 17:49
Kaynak: İHA
Tekirdağ'da yasaklı maddeye geçit yok: Çok sayıda gözaltı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, yasaklı madde ile etkin bir mücadele yürütmektedir. Bu çerçevede, ekipler sokaklarda ve belirlenen uygulama noktalarında şüpheli şahıslar üzerinde aramalar gerçekleştirmektedir. Kapaklı ilçesine bağlı Bahçeağıl Mahallesi'nde jandarma ekipleri tarafından durdurulan B.K. isimli bir şahsın üzerinde yapılan aramada, 3 gram yasaklı madde ile bulunarak ele geçirildi.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Vatan Mahallesi'nde, A.İ. isimli şahsın evinde gerçekleştirilen arama sonucunda 6 gram metamfetamin, 4 adet sentetik hap ve 15 adet yasaklı madde ile kullanma aparatı ele geçirildi. Muratlı ilçesine bağlı Yeşilsırt Mahallesi'nde ise M.T. isimli bir şahsın üzerinde yapılan aramada, 5 gram esrar, 1 fişek esrar, 4 adet sentetik hap, 5 adet ekstazi hap ve 2 kutu yasaklı madde sarma kağıdı bulundu. Ekipler tarafından yapılan farklı adreslerdeki aramalarda ise 4 gram bonzai, 4 gram metamfetamin, 1 gram esrar, 1 adet yasaklı madde öğütme aparatı, 1 gram skunk tohumu, 7 adet sentetik hap, 2 adet hassas terazi, 11 adet yasaklı madde kullanma aparatı, 27 adet 9 mm tabanca fişeği ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Bu operasyon kapsamında G.İ. ve O.Ç. isimli şahıslar gözaltına alındı. İl genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.