TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas'ta futbolcudan hakeme yumruklu saldırı

İbrahim Yattara'nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maç sırasında bir olay yaşandı. Maç esnasında, Cumhuriyet Üniversitesi Gençliksporlu futbolcu Emre Uyanık, kırmızı kart gördükten sonra maçın hakemi Batuhan Bolat'a yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay maçın seyrini olumsuz etkiledi ve ciddi bir gerginlik ortamı oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 20:31
Kaynak: İHA
Sivas'ta futbolcudan hakeme yumruklu saldırı

Sivas'ta düzenlenen Süper Amatör Ligi 1. Küme play-off mücadelesinde Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor ile İmranlıspor karşı karşıya geldi. İmranlıspor'un yeni transferi olan deneyimli futbolcu İbrahim Yattara, 68. dakikada oyuna dahil oldu.

Ancak maçın hakemi Batuhan Bolat, Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor'un futbolcusu Emre Uyanık'a yönelik bir itirazın ardından kırmızı kartını çıkardı. Uyanık, kırmızı kart görmesinin ardından sinirlenerek orta hakeme yumruklu bir saldırıda bulundu. Bu saldırının ardından maçın yardımcı hakemi de futbolculara müdahale etti.

Polislerin araya girmesiyle kavga sonlandırıldı ve müsabaka hakemler tarafından tatil edildi. Hakeme saldıran futbolcu gözaltına alındı. Bu tür olaylar sporun ruhuna aykırı olup ciddi disiplin sorunlarına işaret etmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.