TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RAMAZAN'DA VATANDAŞA YEDİRECEKLERDİ!

İzmir Altındağ’da at organlarının bulunmasının ardından bu kez de Menemen İlçesi'nde, polisin düzenlediği operasyonda, bir evde piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 1.5 ton at eti ele geçirildi. Evin ahırında kesim için bekletildiği belirlenen 6 at ve 1 eşeğe ise el konuldu

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 08:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
RAMAZAN'DA VATANDAŞA YEDİRECEKLERDİ!

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, polisin bir eve düzenlediği operasyonda, piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 1.5 ton at eti ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı. Evin ahırında kesim için bekletildiği belirlenen 6 at ve 1 eşeğe ise el konuldu.

Bir ihbarı değerlendiren Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, piyasaya at eti sürüleceğini belirledikleri Kazımpaşa Mahallesi 6'ncı Kayaalp Sokak'taki bir eve, dün saat 12.30 sıralarında operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada buzdolabında satışa hazır halde 1.5 ton at eti ele geçirildi. Ahır ortamında kesildiği belirlenen etler ile evin ahırında kesim için bekletildikleri tespit edilen 6 at ve 1 eşeğe tutanak tutulup, el konuldu.

Evde bulunan M.D. ve V.G. gözaltına alınırken, el konulan etler imha edilmek üzere zabıta ekipleri tarafından kamyonete yüklenerek götürüldü. Gözaltına alınan iki kişinin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.