TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otel lojmanında çıkan yangın panik yarattı

Yangını fark eden personel kendini dışarı atarken, yangının başladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2023 09:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Otel lojmanında çıkan yangın panik yarattı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelin personel lojmanında çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Lojmanda bulunan personel yangını fark ederek kendini dışarı atarken, 3 ay önce de bitişikteki lojmanda yangın çıktığı bildirildi.

Yangın, Evrenseki Mahallesi Turizm Bölgesi'nde Sahil Caddesi üzerinde bulunan bir otelin lojmanında çıktı. Yanan lojmanda otel çalışanlarının mahsur kaldığı ihbarı üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çolaklı Jandarma Karakolu ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yanan binadaki personelin dumanları fark ederek lojmandan dışarı çıktıkları belirlendi. Binanın çatısından dumanların yükseldiği yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülerek, alevlerin diğer binalara sıçraması engellendi. İtfaiye çalışanları çatıdaki izolasyon malzemelerinin yanması nedeniyle çatının bir bölümünü sökerken, yangının başladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Side’de bir otelin çalışanlarının lojman olarak kullandığı binada geçtiğimiz yıl aynı günlerde, bitişiğinde bulunan ve yine otel çalışanlarının kaldığı binada ise 3 ay önce yangın çıktığı bildirildi.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Güngören'de maskeli saldırgan emlak dükkanına saldırdı: İş yeri sahibi yaralandı!

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.