TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye'de feci kaza: Yayaya çarpmamak için takla attı

Osmaniye'de, yayaya çarpmamak için manevra yapan bir Tofaş otomobil, refüje çarparak takla attı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 19:13
Kaynak: İHA
Osmaniye'de feci kaza: Yayaya çarpmamak için takla attı

Kaza, akşam saatlerinde Musa Şahin Bulvarı Devlet Hastanesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Devlet Hastanesi'nden şehir merkezi istikametine seyreden M.T. yönetimindeki 80 EZ 717 plakalı Tofaş marka otomobil, yola aniden çıkan bir yayaya çarpmamak için sürücü tarafından yapılan manevra sonucunda kontrolünü kaybetti. Manevra sırasında otomobil, refüjdeki bir ağaca çarparak takla attı. Ağacın kırıldığı ve otomobilin ters döndüğü kazada, sürücü ile yanında bulunan 2 kişi araç içerisinde sıkıştı. Diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı; 112 Acil Yardım ve itfaiye ekipleri ise sıkışan yaralılara müdahale etti. Yaralılar, kısa sürede sıkıştıkları yerden çıkarılarak Osmaniye Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne nakledildi. Tedavi altına alınan yaralılardan sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi, diğer 2 yaralının ise durumlarının iyi olduğu bildirildi. Hurdaya dönen otomobil, çekici yardımıyla düzeltilerek otoparka taşındı. Aracın kaldırılmasının ardından yol kısa sürede trafiğe açıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.