TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'da bir babadan inanılmaz iddialar: Çocuğumun ellerini bağlayıp dövmüşler

Marmaris ilçesinde yaşayan Barış Kocabay, 5 yıl evli kaldığı ve ayrıldığı eşi K.Ö'den 14 yaşındaki kızlarına yönelik şiddet iddialarıyla ilgili şikayette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 19:39
Kaynak: İHA
Muğla'da bir babadan inanılmaz iddialar: Çocuğumun ellerini bağlayıp dövmüşler

Marmaris'te bir resmi kurumda sözleşmeli memur olarak görev yapan Barış Kocabay, 4 Nisan Perşembe gecesi yaşanan olayın ardından büyük bir şaşkınlık içinde olduğunu ve hukuki süreci başlatmak için sakinliğini koruduğunu ifade etti. Kocabay, yaptığı açıklamada, "Perşembe günü akşamüzeri eski eşim K.Ö, 14 yaşındaki kızımı almamı istediğini söyleyerek beni aradı. Kızım Y.K. telefonda neredeyse yalvarır şekilde 'baba, lütfen gel beni al' diyerek sesleniyordu. Hemen eski eşim ve kızlarımın yaşadığı eve gittim ve kızımı aldım. Kızımın gözleri ağlamaktan şişmişti ancak 'baba, hemen gitmemiz lazım' diyerek arabayı sürmemi istedi. Sonrasında ısrar edince, ağlayarak yaşadığı şiddeti bana anlattı. Annesi işten geldiğinde bilgisayarı kapatmasını söylemiş, kapatmayan kızıma şiddet uygulamaya kalkışmış, kızım da 'baba, eliyle bana vuramazsın' diyerek annesine karşı çıkmış. Bunun üzerine annesi K.Ö, 'sen görürsün' diyerek dışarı çıkmış ve erkek arkadaşı İ.B'yi çağırmış. İ.B, getirdiği kalın, turuncu renkli plastik kelepçe tarzı iplerle kızımı kollarından ve bacakları altından bağlamış. Annesi de eline bir sopa alarak kızımın özellikle sağ bacağına ve kollarına şiddet uygulamış, şiddet esnasında İ.B. ise kızımın ağzını kapatmış. Ben bunu duyar duymaz avukatıma haber verdim, avukatım hemen hastaneye gitmemi istedi. Hastaneye gittiğimizde, kızımın bileklerinde ve bacaklarında şiddetten dolayı morluklar tespit edildi ve hastane polisine haber verildi. Polise olayı anlattıkça çocuk şube polisleri ve pedagog geldi ve hem kızımın hem de benim ifademi aldılar. Bu arada kızıma, 'bizi şikayet edersen, sen psikolojik ilaç kullanıyorsun, sana kimse inanmaz, üç kişiyiz' şeklinde tehditlerde bulunmuşlardı" şeklinde konuştu.

Barış Kocabay, şiddet gören kızını kendi evine getirdiğini belirterek, "10 yaşındaki küçük kızımın ve 14 yaşındaki şiddete maruz kalan kızımın velayetlerini almak için elimden geleni yapacağım. Annesinin, annesinin erkek arkadaşının ve olay anında evde olup müdahale etmeyen kızlarımın anneannesinden de şikayetçi oldum. Ben adalete güveniyorum, çocuklarıma bakabilecek durumum var, onların geleceklerini ve psikolojilerini daha fazla bozmasınlar diye yanımda kalmaları için mücadele edeceğim. Eski eşimin ve yanındakilerin de gerekli cezaları alacaklarına inanıyorum" diyerek hukuk mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

Anne K.Ö. ve erkek arkadaşı İ.B.'nin, kızlarının ellerini ve bacaklarını bağlayarak darp ettikleri iddiasıyla Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla emniyet güçleri tarafından gözaltına alındığı, adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.