TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin'de belediye başkan adayının aracına silahlı saldırı

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın oğlu ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim çalışması yaptığı araca pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 00:56
Kaynak: İHA
Mersin'de belediye başkan adayının aracına silahlı saldırı

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan (30), seçim çalışmaları kapsamında Tarsus'un Yüksekköy Mahallesi'ne gitti. Ancak araçtan indikten kısa bir süre sonra, aracı pompalı tüfekle kurşunlandı. Herhangi bir yaralanma olmadığı bildirilirken, olayı gerçekleştirenlerin bulunması için jandarma ekipleri çalışma başlattı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, başka bir yerdeki programı sırasında olayı duydu ve şiddetle kınadı. "Kimse bizi yolumuzdan alamayacak" diyen Bozdoğan, olayın ardından yaşananları takip etmek üzere olay yerine hareket etti. Olay yerindeki inceleme ekipleri araç ve çevresinde detaylı bir inceleme yaptı.

Haluk Bozdoğan, CHP'den aday gösterilmediği için Memleket Partisi'ne geçerek tekrar Tarsus Belediye Başkanlığı için aday oldu. Ancak CHP'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu, Bozdoğan'ın adaylığını düşürdü. Bunun üzerine Haluk Bozdoğan'ın oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan, Memleket Partisi'nden Tarsus Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.