TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Spil Dağı'nda şok eden olay: Erkek cesedi bulundu!

Manisa'nın Spil Dağı'nda bir dere içerisinde erkek cesedi bulundu. AFAD koordinesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, yaklaşık 500 metre tırmanışın ardından ulaşılan cesedi, dağlık alandan indirmek için yaklaşık 5 saatlik bir çalışma gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 20:32
Kaynak: İHA
Manisa Spil Dağı'nda şok eden olay: Erkek cesedi bulundu!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi sınırları içerisinde yer alan Spil Dağı'nda meydana gelen olayda, bir kişi sarmaşık otu toplamak için dağa çıktı. Ancak dere içerisinde bir ceset olduğunu fark etti. Belinden üstü çürüyen ve sadece iskeletleri kalan cesedi gören genç, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi.

Bölgede yapılan incelemelerin ardından, cesedin bulunduğu yerden indirilmesi için çalışmalar başlatıldı. AFAD koordinasyonunda Manisa İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, yaklaşık 500 metrelik tırmanışın ardından cesede ulaştı. Uzun uğraşlar sonucunda kimliği belirsiz ceset, yaklaşık 5 saatlik bir çalışma sonrasında bulunduğu yerden indirildi.

Ceset, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.