TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa'da kaza: Önce arızalandı sonra tır çarptı

Manisa'nın Kula ilçesinde, karayolunda seyir halindeyken arızalanan bir otomobili tamir etmeye çalışan 3 gençten biri, aynı yönde seyreden bir tırın çarpması sonucu otomobil ile tır arasında kalarak hayatını kaybetti. Kaza noktasından yaklaşık 2 kilometre sonra durabilen ve yasal sınırların üzerinde alkollü olduğu belirlenen tır sürücüsü gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 10:07
Kaynak: İHA
Manisa'da kaza: Önce arızalandı sonra tır çarptı

Kaza, saat 22.15 civarında İzmir-Ankara D-300 Karayolu Esenyazı Mahalle kavşağı yakınlarında gerçekleşti. İddiaya göre, Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Y.Y. yönetimindeki 49 AAN 570 plakalı otomobil, arıza nedeniyle Esenyazı kavşağı yakınlarında emniyet şeridine çekildi. Araç sürücüsü Yunus Yükselten ve araçta bulunan Emre Yükselten ile Ömer Faruk Yükselten, arızalı aracı tamir etmeye çalışırken aynı yönde seyreden A.K. yönetimindeki 35 EKS 98 plakalı tır, arızalanan araca çarptı. Kazada, araç sürücüsü Yunus Yükselten ve yolcu Emre Yükselten yaralanmadan kurtulurken, otomobil ile tır arasında sıkışan ve otomobilden yaklaşık 10 metre uzaklığa fırlayan Ömer Faruk Yükselten (28) yaşamını yitirdi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve trafik ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Ömer Faruk Yükselten'in cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri tarafından incelenerek Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ayrıca, kaza yerinden yaklaşık 2 kilometre ileride durabilen ve yasal sınırların üzerinde alkollü olduğu belirlenen tır sürücüsü A.K., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.