TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da yürekleri ağza getiren patlama

Malatya'da, İnsani Yardım Vakfı tarafından iftar yemeği hazırlıklarının yapıldığı konteynerde bulunan tüplerin patlaması sonucu mahallede panik yaşandı. Şans eseri kimse yaralanmazken, patlama nedeniyle çok sayıda araç ve evde hasar meydana geldi. Mahalle adeta savaş alanına döndü.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 00:21
Kaynak: İHA
Malatya’da yürekleri ağza getiren patlama

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Uçbağlar Mahallesi Muhtar Sokak'ta bulunan İnsani Yardım Vakfı'na ait konteynerde, henüz belirlenemeyen bir nedenle şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın, konteyner içinde bulunan çok sayıda tüpün patlaması sonucu yaşandığı belirlendi. Patlama, kentin birçok noktasında duyuldu ve panik oluşturdu.

Bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre, patlama sonucunda kimse yaralanmadı. İftar yemeklerinin hazırlandığı konteynerde yaşanan patlama, sokakta bulunan bazı evlerin camlarının kırılmasına neden oldu. Ayrıca, sokak üzerinde park halindeki araçlarda da ciddi hasarlar oluştu. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldı. Sokakta toplanan yüzlerce mahalleli, olaya tepki gösterdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.