TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya'da polis memuru mesai sırasında kalp krizi geçirdi

Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve 29 yıllık bir polis memuru olan, mesai sırasında aniden geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 19:20
Kaynak: İHA
Konya'da polis memuru mesai sırasında kalp krizi geçirdi

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ender Duran, dün akşam saatlerinde görev başındayken emniyet müdürlüğü bahçesinde ani bir şekilde fenalaşıp yere yığıldı. Mesai arkadaşları hemen ambulans çağırarak Duran'ı Akşehir Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan kontroller sonucunda Duran'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen polis memuru Ender Duran hayatını kaybetti.

Duran için Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene Duran'ın ailesi, Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Konya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Uğur Yıldırım, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, Akşehir Emniyet Müdürü Erdinç İnce, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Fazlı Cavlı, Akşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cevat Nuri Bozoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Muammer Sağlam ve mesai arkadaşları da katıldı.

Ender Duran'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Ordu'ya gönderildi. Polis memuru Ender Duran'ın cenazesi, 29 Nisan Pazartesi günü öğle namazını müteakip Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Çaytepe köyünde defnedilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.