TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli'nde feci olay: Başından vurulmuş halde bulundu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, annesini evde tabancayla başından vurulmuş halde buldu. 45 yaşındaki kadın, hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 11:49
Kaynak: İHA
Kocaeli'nde feci olay: Başından vurulmuş halde bulundu

Olay, Terzibayırı Mahallesi Salih Argun Sokak'taki 2 katlı evin 2'nci katında gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hanife S. (45), ikamet ettiği evde oğlu tarafından başından vurulmuş halde bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Hanife S., ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hanife S.'yi kanlar içinde bulan oğlu ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Ayrıca, evde balkon camının kırık olduğu da tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta ve evde detaylı incelemelerde bulundu.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nden Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen kadının sağlık durumu hala ciddiyetini koruyor. Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa bir saldırı mı olduğunu belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturma devam ediyor ve detaylar daha sonra netleşecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.