TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de otomobil halk ekmek büfesine çarptı: Yaralılar var

İzmit ilçesinde meydana gelen bir kazada, kontrolden çıkan bir otomobilin halk ekmek büfesine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 20:51
Kaynak: İHA
Kocaeli’de otomobil halk ekmek büfesine çarptı: Yaralılar var

Kaza, Gültepe Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi'nde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi belirlenemeyen 35 SAA 68 plakalı otomobil, rampa aşağı indiği sırada kontrolünü kaybederek Miralay Mümtaz Parkı'ndaki halk ekmek büfesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü ile büfede çalışan E.Ç. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Kocaeli Şehir Hastanesi ile Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Ayrıca, çarpmanın etkisiyle halk ekmek büfesinde önemli ölçüde hasar meydana geldi. Otomobil, yeşillik alana düşmesinin ardından çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.