TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kastamonu'da feci kaza: Yolun karşısına geçmeye çalışırken...

Kastamonu'da, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu bir babaanne hayatını kaybetti, torunu ise yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 21:51
Kaynak: İHA
Kastamonu'da feci kaza: Yolun karşısına geçmeye çalışırken...

Kaza, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde meydana geldi. Y.D. yönetimindeki 37 AAL 201 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan H.G. adlı kadın ile torunu A.Ç.G.'ye çarptı. Babaanne ve torunu, çarpmanın etkisiyle metrelerce savruldu ve yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan babaanne ve torunu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan H.G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen A.Ç.G.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Sürücü Y.D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza anı kamerada

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye görüntülenen kazada, babaanne ve torunun yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle yaşlı kadın ve torunu metrelerce savruluyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.