TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman’da üniversiteli genç doğum gününde 2 kez ölümden döndü

Karaman'da bir üniversite öğrencisi, doğum gününde bir saat arayla iki kez araç çarpmasıyla karşılaştı. Hastaneye kaldırılan öğrenci, yaşadığı olayları mizahi bir dille değerlendirerek, "İkinci kez Azrail’den kurtulduk" diyerek başına gelenlere kendisi de gülerek karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 13:18
Kaynak: İHA
Karaman’da üniversiteli genç doğum gününde 2 kez ölümden döndü

Dün akşam saat 22.30 sularında Üniversite Mahallesi'nde bulunan İbrahim Öktem Caddesi'nde kaza meydana geldi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Mücahit Süer, kaldığı yurda gitmek için yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Aracın çarpmasıyla yola savrulan Süer'in durumu, olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ve polis ekipleri, kaza yerine geldiklerinde, yaralının aynı gün öğlen saatlerinde üniversitenin güney kapı girişi önünde yaşadığı başka bir kazada da yaralanan Mücahit Süer olduğunu fark ettiler. Yaralı, 1 saat önce taburcu edildiği Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeniden kaldırıldı. İkinci kaza sonrasında da hafif şekilde yaralanan Süer, yapılan tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Mücahit Süer, doğum gününde arka arkaya iki kez araç çarpması sonucu yaralandı. Ancak yaşadığı olaylara mizahi bir şekilde yaklaşarak, "İlk kazam doğum günü sürprizine giderken oldu. Önce orada bir vurdular. İkinci kazam da yine yurda giderken bir daha vurdular. Doğum günümde 2 kere Azrail’den kurtulduk" şeklinde espri yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.