TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın cinayeti ne zaman son bulacak?

2023 yılında 396 kadın öldürülürken, yeni yılda da kadınlar ne yazık ki cinayet sebebi ile hayatını kaybetmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 18:33
Kaynak: İHA
Kadın cinayeti ne zaman son bulacak?

Elde edilen verilere göre 2023 yılında 396 kadın, son 10 yılda ise toplam 3 bin 185 kadın öldürüldü. Kadına şiddet ve buna bağlı ölümler devam ederken anıt sayaca bir yenisi daha eklendi. Bu sefer acı haber Bursa'dan geldi. Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çiftçilik yapan adam, tartıştığı eşinin boğazını kesti.

Olay, 16:30 sıralarında Yenişehir ilçesi Yılmazlar Mahallesi Tuna Sokak’ta meydana geldi. Çiftçilik yapan Y.A. (24), eşi Petek A. (24) ile sözlü tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma kavgaya döndü. Sinirlenen Y.A., bıçakla eşinin boğazını kesti. Kavga seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri Petek A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Çevrede araştırma yapan ekipler, Y.A.’yı gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.