TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Jandarmadan trafikte bayram denetimi

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte şehirler arası yollarda artan trafikte, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sıkı denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimler sırasında, trafik güvenliğine ilişkin bilinçlendirme faaliyetleri de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 16:13
Kaynak: İHA
İzmir haber: Jandarmadan trafikte bayram denetimi

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı '2024 Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri' talimatı gereğince, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgelerinde denetimler gerçekleştirdi. Tatilin başlamasıyla birlikte özellikle şehirler arası yollarda hava destekli trafik denetimleri (Cayrokopter/Drone) ile birlikte hız, emniyet kemeri ve motosiklet denetimleri gibi diğer trafik kontrollerini sıklaştırdı.

Yolcu otobüslerinde seyahat eden yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemi ve "Hayatla Yarışılmaz" slogarıyla trafik güvenliğinin vurgulanması amacıyla bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Bu bilgilendirme etkinlikleri, özellikle hız kuralları ve diğer trafik kurallarının önemi üzerine yoğunlaştı. Denetimlerin bayram tatili boyunca devam edeceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.