TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'deki damat cinayetinde yeni gelişme

İzmir'in Bayraklı ilçesinde karısıyla boşanma sürecinde olan Uğur Yurtseven'in (33) cinayetiyle bağlantılı olarak aranan kayınpeder ve kayınbirader, polis ekipleri tarafından yakalandı. Kayınpeder suçu kabul ederken, kayınbirader ise ifadesinde susma hakkını kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 13:46
Kaynak: İHA
İzmir'deki damat cinayetinde yeni gelişme

Dün saat 15.00 civarında Soğukkuyu Mahallesi'nde yaşanan olayda, damat Uğur Yurtseven (33), boşanma işlemlerini görüşmek üzere kayınpederi M.S.Ş. (65) ve kayınbiraderi K.Ş. (36) ile buluştu. Ancak görüşme tartışmaya dönüşünce, taraflar arasında kısa sürede bir kavga başladı. Kavgada silah ve bıçak kullanılması sonucunda Uğur Yurtseven ağır yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, incelemelerin ardından Yurtseven'in hayatını kaybettiğini belirledi, çeşitli yerlerinde silah ve bıçak yaraları tespit edildi. M.S.Ş. ve oğlu K.Ş. ise cinayetin ardından olay yerinden kaçtı.

Polis, olayla ilgili şüphelileri yakalamak için çalışmalarını hızla sürdürdü ve M.S.Ş. ile oğlu K.Ş.'yi kısa sürede ele geçirdi. K.Ş'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam ederken, ifadesinde susma hakkını kullanmak istediği öğrenildi. Diğer yandan, kayınpeder M.S.Ş.'nin ise polise "Olayı ben gerçekleştirdim" dediği belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.