TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de kadın cinayeti: İftar öncesi eşini bıçakladı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, iftar öncesi eşiyle tartışan 58 yaşındaki adamın, eşini bıçaklayarak öldürdüğü ve ardından tutuklandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 18:17
Kaynak: İHA
İzmir'de kadın cinayeti: İftar öncesi eşini bıçakladı

Dün akşam saatlerinde Karabağlar ilçesine bağlı Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak'ta bulunan bir evde yaşanan olayda, Hamit Tarhan (58) ile karısı İpek Tarhan (64) arasında tartışma başladı. Tartışmanın hızla kavgaya dönüşmesiyle Hamit Tarhan, mutfaktan aldığı bıçakla karısını defalarca bıçakladıktan sonra evden ayrıldı. Çevre sakinlerinin gürültüyü duyarak polisi araması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, maalesef İpek Tarhan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cinayet kurbanı İpek Tarhan'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada, karısını bıçaklayarak öldüren cinayet şüphelisi Hamit Tarhan'ın polis merkezine giderek olayı itiraf ettiği ve teslim olduğu öğrenildi.

Depremin ardından İzmir'e yerleşmişler

Cinayet şüphelisi koca Hamit Tarhan, emniyette verdiği ifadesinde, eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu, tartışma sırasında karısının kendisine saldırıp küfür ettiğini ve bu esnada gözü dönerek karısını bıçaklamaya başladığını belirtmişti. Çiftin 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından Malatya'dan İzmir'e taşındığı, iki çocukları olduğu ve çocuklarından birinin İstanbul'da üniversite okuduğu bilgisi edinilmişti. Emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilen Hamit Tarhan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.