TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul trafiğinde korku dolu anlar: Tartıştığı sürücüye bıçak çekti

Pendik'te bir sürücü, trafikte tartıştığı tır sürücüsüne bıçak çekerek ve hakaretler savurarak saldırdı. Bu olay, tır sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 18:23
Kaynak: İHA
İstanbul trafiğinde korku dolu anlar: Tartıştığı sürücüye bıçak çekti

Pendik'te, Harmandere Mahallesi'nde saat 16.40 sularında bir olay yaşandı. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü ile tır sürücüsü Fatih Karaçoban arasında yol verme konusunda bir anlaşmazlık yaşandı. Otomobil sürücüsü, tırın yolunu keserek durdurdu. Tartışma hızla alevlenince, otomobil sürücüsü aracından bir bıçak alarak tekrar döndü. Tır sürücüsü, bu anları cep telefonuyla kayda aldı. Çevredeki vatandaşlar, tarafları sakinleştirerek tartışmayı sonlandırmaya çalıştı. Bıçak taşıyan kişi aracına binerek uzaklaştığında tartışma sona erdi.

Tır sürücüsü Fatih Karaçoban, Pendik Harmandere Mahallesi'nde yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Kırmızı ışıkta durduğum sırada, bir otomobil sürücüsü beni tırın ortasından sollamaya çalıştı. Ben, 'Ne yapıyorsun?' dediğimde tartışma başladı ve bana küfürler savurarak bıçak çekti. Sonrasında arka taraftan gelen iki kişi onu uzaklaştırmaya çalıştı. Onların da saldırganla aynı grupta olduklarını düşünüyorum, çünkü onlar da bana küfürler savurdu. Aracında içki şişeleri bulunuyordu. Alkollü olduğu için ne yaptığını bilmiyor, bana bıçak çekti. Gerekli cezayı almasını istiyorum. Karakola giderek şikayetçi olacağım."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.