TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul trafiğinde hareketli dakikalar: Önce polis aracına sonra başka araca çarptı

Esenyurt'ta 'dur' ihtarına uymayarak kaçan bir şüpheli, trafikte büyük bir tehlike yarattı. Önce kendisini kovalayan polis aracına, ardından başka bir sürücünün aracına çarpan şüpheli, olay yerinden kaçmayı başardı. Şüpheliyi takip eden polis aracı, lastiklerine ateş açarken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 20:13
Kaynak: İHA
İstanbul trafiğinde hareketli dakikalar: Önce polis aracına sonra başka araca çarptı

Olay, saat 14.30 sıralarında Balıkyolu Mahallesi 490. Sokak'ta gerçekleşti. Polis ekipleri, şüpheli bir araç sürücüsüne şüphe üzerine 'dur' ihtarında bulundu. Ancak şüpheli durmayarak kaçmaya başladı ve polis ekipleri tarafından kovalamaya başlandı. Yoğun trafik nedeniyle ilerleyemeyen şüpheli, paniğe kapıldı ve önce geri geri gelerek polis aracına, ardından karşı yönden gelen bir otomobile çarptı.

Araçtan inen polis memurları, şüpheliye müdahale etmeye çalıştı. Ancak şüpheli, pes etmeyerek araçlara çarparak kaçmaya devam etti. Bunun üzerine polis aracı, şüpheliyi durdurmak için lastiklerine silahla ateş etti.

Polisin tüm çabasına rağmen kaçan şüpheliyi yakalamak için ekiplerin çalışmaları devam ederken, çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, adeta film sahnelerini aratmadı. Görüntülerde, şüphelinin araçlara çarparak kaçtığı ve polisin tekerleklerine silahla ateş ettiği net bir şekilde görülüyor.

"Eşimi hastaneden getiriyordum, şüpheli gelirken kaza yaptı. Eşim ve çocuğum çok korktu. Polis şüpheliye ateş etti, camına vurdu ama adam durmadı, kaçtı. Benim aracın sağ kapısı ve sol farı kırıldı. Eşim ve bebeğim çok korktu ama şu an iyiyiz, bir sorun yok" şeklinde konuştu Erdal Tatboğa.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.