İstanbul'da dehşet: Öğretmen aracında kurşun yağmuruna tutuldu

İstanbul'un Fatih ilçesinde Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz, aracında vurularak hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 17:17
Kaynak: İHA
 İstanbul'da dehşet: Öğretmen aracında kurşun yağmuruna tutuldu

İstanbul'un Fatih ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen dehşet verici olayda, 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz aracında vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Topkapı Mahallesi'nde seyir halindeki Durmaz'ın aracına yönelik yapılan silahlı saldırıyla gerçekleşti. İddiaya göre, taksiden inen bir şahıs, Durmaz'ın aracına doğru defalarca ateş açtı. Şüpheli, saldırının ardından taksiyle hızla olay yerinden kaçtı.

Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Durmaz, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Durmaz kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

 DEHŞETE DÜŞÜREN SALDIRININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI: KAN DAVASI ŞÜPHESİ

Cinayetin ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri çalışmalarını derinleştirdi. Şüphelinin bindiği ticari taksi şoförünün Fesih G. (24) olduğu tespit edildi. Taksi sürücüsü Fesih G., telefonda yapılan görüşmede şüpheliyi olay yerinden aldıktan sonra yine olay yerine yakın bir yerde bıraktığını iddia etti. Ardından polis ekipleri taksi sürücüsü Fesih G.'ye yeniden ulaşmaya çalıştı. Ancak Fesih G.'nin telefonunu kapattığı belirlendi. Fesih G.'nin taksiyi Bağcılar'da diğer şoföre bıraktığı belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde 8 adet kovan ile öldürülen şahsın aracında ise ruhsatsız tabanca bulundu.

Çalışmaların devamında kamera kayıtları detaylı bir şekilde incelendi. Şüphelinin, ticari taksi şoförü Fesih G.'nin kardeşi Adem G. (28) olduğu tespit edildi. Taraflar arasında kan davasının bulunduğu ve şüphelilerin babaları olan Abdurrahman G.'nin (57) 2023 yılında Batman'da husumetlileri tarafından öldürüldüğü ve öğretmenin kan davası kaynaklı öldürülmüş olabileceği öğrenildi. 1'er suç kaydı olduğu belirlenen firarilerin yakalanmasına yönelik ise çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.