TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü 4 yaralı

Avcılar’da, Başakşehir yönünde seyreden TEM Otoyolu'nda bir kamyonet ile iki hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi yaralandı. Yaralılar hızla olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilirken, kaza nedeniyle oluşan yoğun trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 14:01
Kaynak: İHA
İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü 4 yaralı

Kaza, saat 09.00 civarında Altınşehir Başakşehir istikametindeki TEM Otoyolu Yarımburgaz viyadüğünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Edirne istikametine seyir halinde olan 59 AGM 878 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Osman Can Demirci, direksiyon kontrolünü yitirdi. Demirci'nin aracı bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak aynı yönde seyreden 34 VGV 24 plakalı Selman B. tarafından kullanılan kamyonete çarptı.

Edirne istikametinde seyir halinde olan 35 AIB 530 plakalı Mustafa Y. yönetimindeki hafif ticari araç ise kaza sonrası durabildiği mesafede öndeki araçlara çarptı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan sürücüleri araçlardan çıkardı. Kazada yaralanan 4 kişi sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi.

Yaşanan feci kazada, 34 VGV 24 plakalı kamyonetin yolcu koltuğunda oturan Arif Ozan Göktaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 59 AGM 878 plakalı aracın sürücüsü Osman Can Demirci ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazanın neden olduğu yoğun trafik, araçların olay yerinden kaldırılmasıyla normale döndü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.