TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da yanan taksi başka araca çarptı: İki araç küle döndü

Avcılar'da alev alan ticari bir taksi, kendi kendine hareket ederek park halindeki bir otomobile çarptı. İki araç da alevler içinde kalarak büyük bir yangın oluşturdu. Bu korkutucu anlar, bir cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 20:57
Kaynak: İHA
İstanbul'da yanan taksi başka araca çarptı: İki araç küle döndü

Olay, saat 17.30 sularında Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan Marmara Sahil Sokak üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, 34 TBU 47 plakalı ticari taksinin şoförü Tamer Yavuz, müşterisini indirmek için aracını sokak üzerinde durdurdu. Ancak bir süre sonra araçtan dumanlar yükselmeye başladı. Tamer Yavuz, dumanı fark ederek aracından indi ve kaputunu açtı. Kısa bir süre sonra araç alev alarak yanmaya başladı. Taksinin alev almasıyla birlikte, araç kendi kendine hareket ederek park halindeki 59 FG 428 plakalı bir otomobile çarptı. Alevler, takside başlayıp otomobile de sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yanmakta olan iki araca hızla müdahale ederek yangını söndürdü. Olayda ne ölen ne de yaralanan olurken, yaşanan bu korkutucu anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Olayla ilgili konuşan taksi şoförü Tamer Yavuz, “Müşterim vardı ve onu bırakmak üzereydim. Ancak aracımdan dumanlar yükselmeye başladı. Hemen aracı durdurup inerek kaputunu açtım ve müdahale etmeye çalıştım. Çevredeki insanlar da beni uyararak yardımcı oldular. Ne yazık ki araç alev aldı ve sonrasında kendi kendine park halindeki araca çarptı. Neyse ki herhangi bir yaralanan olmadı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.