İstanbul’da şok eden olay: Denizde balıkçılar tarafından bulundu! Kimliği belirsiz kadın cesedi

İstanbul Büyükçekmece'de balıkçılar tarafından denizde bir kadın cesedi bulundu. Ölüm nedeni belirlenemeyen kadın Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayın aydınlatılması için polis ekipleri kapsamlı bir soruşturma başlattı

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 15:17
Kaynak: İHA
İstanbul’da şok eden olay: Denizde balıkçılar tarafından bulundu! Kimliği belirsiz kadın cesedi

İstanbul Büyükçekmece'de sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde bir kadın cesedi bulundu. Kadının ölüm nedeni henüz belirlenemezken, polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Olay, Mimar Sinan Sahili'nde sabah erken saatlerde meydana geldi. Balıkçılar, denizde hareketsiz duran bir ceset fark ederek durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine sahil güvenlik ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine gelerek cesedi kıyıya çıkardı.

BÜYÜKÇEKMECE'DE TEDİRGİNLİK: DENİZDE KİMLİĞİ BELİRSİZ KADIN CESEDİ

Kıyıya çıkarılan cesedin bir kadına ait olduğu tespit edildi. Üzerinde kimlik bulunmayan kadının cesedi, detaylı inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Kadının ölüm nedeni ve kimliği hakkında henüz net bir bilgiye ulaşılamazken, polis ekipleri olayın aydınlatılması için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Olay yerinde ve çevresinde yapılan incelemeler ile görgü tanıklarının ifadeleri, soruşturmanın seyrini belirleyecek.

Bu olay, Büyükçekmece'de büyük bir tedirginlik yarattı. Polis, halkın güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve olayla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olanların en yakın polis birimine başvurmasını istiyor.

CESET İLE İLGİLİ KORKUNÇ ORTAYA ÇIKTI: ZİNCİRLE HALIYA BAĞLANIP AĞIRLIKLA DENİZE ATILMIŞ

Balıkçılar tarafından bulunan kadın cesediyle ilgili yeni detay ortaya çıktı. Cesedin zincirle halıya bağlanıp ağırlıkla denize atıldığı ileri sürüldü. Balıkçı Cem Tansever, “Vallahi biz olayı görmedik sabahleyin geldiğimizde limanda polis ekipleri vardı söylenene göre balıkçı arkadaşlar denizde bir kadına ait ceset görmüşler. Polislere, sahil güvenliğe haber vermişler cesedi denizden çıkartıp buraya koymuşlar. Olay yeri inceleme yaptı. Polis cesedi aldı gerekli araştırmaları yapmak için götürdüler” dedi. Üzerinden kimlik çıkmadığı bilgisine ulaşılan cesedin inceleme çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.