TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da plakasız araçtan uzun namlulu silahlar çıktı: Şüpheliler araçtan atladı

Bahçelievler'de, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir otomobil ile polis arasında yaşanan kovalamacada, şüpheliler aracı terk ederek kaçmaya başladı. Araçta yapılan incelemede çalıntı olduğu belirlendi ve içerisinden 2 adet makinalı tüfek çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 09:29
Kaynak: İHA
İstanbul'da plakasız araçtan uzun namlulu silahlar çıktı: Şüpheliler araçtan atladı

Olay, Yenibosna Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi'nde saat 03.00 sularında meydana geldi. Bahçelievler'de devriye gezen polis ekipleri, plakasız bir araç fark ettiğinde şüphelenerek aracı durdurmak istedi. Ancak araç, tüm uyarılara rağmen kaçmaya devam etti. Polis ekipleri aracı takip ederken, 29 Ekim Caddesi'nde araç kasise çarparak arıza yaptı ve durdu. Aracın yavaşlamasıyla birlikte şüpheliler araçtan atlayarak yaya olarak kaçmaya başladı. Araç ise içindekiler olmaksızın hareket etmeye devam etti çünkü el freni çekilmemişti. Polis ekipleri, olumsuz bir durumu önlemek için aracı kırmızı ışıkta durarak önledi.

Henüz durmayan araçtan atlayan şüpheliler, yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, terk edilen aracı incelediğinde bagajında bir plaka buldu. Ancak yapılan sorgulamalarda, 34 GHY 612 plakanın araca ait olmadığı, aracın çalıntı olduğu ve 10 Şubat'tan bu yana arandığı tespit edildi. Aracın arka ve ön koltuklarında ise AK-47 ve Akrep olmak üzere 2 adet uzun namlulu silah ile bu silahlara ait şarjör ve fişekler bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, Kalaşnikof ve Akrep olarak bilinen silahlarla şarjör ve fişeklerin çıkarıldığı araçta detaylı bir çalışma yürüttü.

Olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalışan şüphelilerden biri kısa süre içinde yakalandı. Polis ekipleri, kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.