TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da park halindeki araçlar alev alev yandı

Beyoğlu'nda park halinde olan bir minibüste, araç içerisindeki sigaradan kaynaklanan bir yangın çıktı. Alevler çevrede bulunan 3 araca da sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 20:57
Kaynak: İHA
İstanbul’da park halindeki araçlar alev alev yandı

Beyoğlu Piri Paşa Mahallesi Turşucu Hüseyin Sokak'ta saat 18.00 civarında park halindeki bir servis minibüsünde yangın çıktı. İddialara göre, araç içerisinde çocukların sigara içmesi sonucu yangın başladı ve kısa sürede büyüdü. Alevler, yakındaki 3 araca da sıçradı, ardından dumanlar gökyüzünü kapladı. Yangını fark eden bir kişi, aracını diğer araçlardan uzaklaştırmak için panikle müdahale etti. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemlerini alırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışmalara başladı. Sonunda, itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü ve bölgede kontrol sağlandı.

Ramazan Duvan, aracının yanma olayını şu şekilde anlattı: "Ben uyuyordum. Çocuklar sigara içmek için arabaya girmişler ve ateşi kontrol altına alamamışlar. Minibüs alev aldığında, diğer araçlar da doğal olarak zarar gördü. Ben arabamı yanarken fark edip aşağıya indirdim ve kurtarabildiğim kadarını kurtardım. Yangını tüple zor söndürebildik. Neyse ki aracımın kaskosu var."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.