TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da korkutan yangın: 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Başakşehir'de, bilinmeyen bir nedenle 3 katlı bir binanın çatı katı alev aldı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 23:42
Kaynak: İHA
İstanbul'da korkutan yangın: 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Olay, saat 21.00 civarında Altınşehir Mahallesi Eşref Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Binadan yükselen dumanı gören çevre sakinleri, hemen dışarıya çıktı. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olayda herhangi bir ölü ya da yaralı olmadığı bildirildi.

Bina çatısının alev alev yandığı o anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Olay hakkında konuşan mahalle sakini Hayati Çakmak, "50 kişilik bir grup aşağı indi, dedim ne oluyor acaba deprem falan mı olacak diye. Sonra beyaz dumanlar çıkmaya başladı. Ondan sonra dumanlar siyahlaşmaya başladı. Tabi o sırada yangın olduğunu fark edince itfaiyeyi aradım, itfaiye geldi zaten. Müdahale etmeye başlamadan önce alevler yükseldi, bayağı da bir yükseldi alevler. Yangın, çatı katında çıktı. Bunlar yabancı uyruklu bayağı kalabalık bir aile, neden dolayı çıktığını bilmiyoruz. Evde çok çocuk vardı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.