İstanbul’da korku dolu anlar: Kaldırımda oturan kadını saçından tutarak sürüklemeye çalıştılar

İstanbul Başakşehir'de gece saatlerinde iki kişi kaldırıma oturmuş olan bir kadını kaldırarak oradan götürmek istedi. Kadının saçından, kafasından ve kollarından tutarak sürüklemeye çalışan şahıslar, yanlarında duran kişileri de uzaklaştırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 11:34
Kaynak: İHA
İstanbul’da korku dolu anlar: Kaldırımda oturan kadını saçından tutarak sürüklemeye çalıştılar

Başakşehir'de gece saatlerinde yaşanan olay, görenleri dehşete düşürdü. Ziya Gökalp Mahallesi'nde iki kişi, kaldırımda oturan bir kadını kaldırarak oradan götürmeye çalıştı. Kadının saçından, kafasından ve kollarından tutarak sürüklemeye çalışan şahıslar, yanlarında duran kişileri de uzaklaştırdı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Olay, gece saatlerinde Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde kenarına gelip duran bir kadını takip eden iki kişi, kadını zorla kaldırarak götürmeye çalıştı. Dakikalarca süren olayda, kadını kaldırmak için zaman zaman saçını ve kollarını çekerek kadını çekiştiren şahıslar, ne olduğunu anlamak için duran araçları uzaklaştırmaya çalıştı. Kendilerine yaklaşan bir kişiyi de kovaladılar.

Görüntüler Şok Etti

Olayın ne olduğu tam olarak bilinmese de yaşanan anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, kadının direnmeye çalıştığı ve şahısların ise zor kullanarak kadını götürmeye çalıştıkları anlar yer alıyor. Şahısların, olay sırasında çevredeki insanları uzaklaştırma çabaları dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.