TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da işçi kılığındaki polisler zehir tacirini enseledi

Şişli'de bir iş yerinin bahçesinde yasaklı madde sakladığı ve satışını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri işçi kılığına girdi. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, bahçede bulunan taşın altında çorap içerisine gizlenmiş satışa hazır 72 parça 24.20 gram yasaklı madde de ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 11:18
Kaynak: İHA
İstanbul'da işçi kılığındaki polisler zehir tacirini enseledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışını önlemek ve genel asayişi sağlamak amacıyla torbacı-sokak satıcısı şahıslara yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Şişli'de bir iş yerinin önündeki yeşil alana narkotik madde saklayarak satışını gerçekleştirdiği şüphesiyle bir şahsın faaliyetlerini tespit etti. İncelemeler sonucunda, çorap içerisine gizlenmiş satışa hazır 72 parça 24.20 gram yasaklı madde bulundu. Şüphelinin yakalanması için polis ekipleri, yasaklı maddeleri tekrar aynı yere yerleştirerek beklemeye geçti.

Şüphelinin fabrika çalışanı kılığına girerek takip edilmesiyle yapılan operasyonda, şahsın yasaklı maddeleri kontrol ettiği ve satışını motor aracıyla gerçekleştirdiği belirlendi. A.K. isimli şüpheli, Hasret Caddesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. A.K., narkotik madde ticareti suçundan adli makamlara sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polisin titiz takibi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.