TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da dehşet: 3 çocuğunun annesini öldürdü

İstanbul Avcılar’da bir erkek, 3 çocuğunun annesi olan eşini öldürdü. Olay sonrası şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 00:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 00:37
Kaynak: İHA
İstanbul’da dehşet: 3 çocuğunun annesini öldürdü

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Vehbi Yıldız henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Serap Yıldız'ı silahla vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Serap Yıldız'ın cenazesi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülürken Vehbi Yıldız ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mektep Sokak'ta gerçekleşti. Sokak üzerindeki bir apartmanda yaşayan Vehbi Yıldız adlı şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Serap Yıldız'ı silahla vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eşi Serap Yıldız'ın ise sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, evde çalışma yaparken Serap Yıldız'ın cenazesi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.