TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da bir evin bahçesinde bebek bulundu

Pendik'te bir evin bahçesinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Ev sahipleri, ağlama sesini duyarak bebeği fark etti ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen bebek, yoğun bakım ünitesine alındı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 13:46
Kaynak: İHA
İstanbul'da bir evin bahçesinde bebek bulundu

1 Mart tarihinde Pendik ilçesinde, saat 04.30 sularında yaşanan olayda, Bayram Çakır adlı bir vatandaş, sabahın erken saatlerinde evinin bahçesinde ağlama sesi duydu. Sesin kaynağını belirlemek için dışarı çıkan Bayram Çakır, yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark etti. Bebeğin etrafında kimseyi görmeyince hemen polis ekiplerine haber verdi. Polislerin olay yerine gelmesiyle birlikte, bebeği sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri, bebeği hastaneye götürerek yoğun bakıma aldı. Polis, bebeği bulan şahsın ifadesini alarak olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayın yaşandığı apartmanda oturan Nermin Çakır, "Üst komşu seslendi ve hemen aşağı indim. Çocuğu aldım, eşimle birlikte sardık. Sonra üst komşu da geldi ve polisi çağırdık. Onlar geldiğinde çocuk çıplak, yeni doğmuş ve sağdı. Eşimle birlikte polisi aradık. Sabahın erken saatlerinden itibaren karakolda bekledik; önce polis, ardından ambulans geldi ve bebeği hastaneye götürdüler" dedi.

Olayla ilgili konuşan Refika Bolat, "Bebek, toprağın üstüne bırakılmış, yüzükoyun yatıyordu. Ambulansla alındı, ancak kimin tarafından bırakıldığını bilmiyoruz. Polisler şu an inceleme yapıyorlar. Bebek, Topraklı bölgeye bırakılmış" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.