TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'da depremzedeyi darp edip hasarlı evinden demirleri çaldılar

Hatay'da ikamet eden Ayşe Koçak, evindeki demir kapılar ve korkulukların, kendisine saldıran hırsızlar tarafından çalındığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 13:39
Kaynak: İHA
Hatay'da depremzedeyi darp edip hasarlı evinden demirleri çaldılar

Antakya ilçesi, Akasya Mahallesi'nde deprem sonrası yakalanan 71 yaşındaki Ayşe Koçak'ın evi büyük hasar gördü. Tek başına yaşayan Koçak, devlet tarafından tahsis edilen konteyneri reddederek evinin bahçesine kurduğu çadırda yaşamını sürdürmeyi tercih etti. Ancak, evi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Koçak, mahkeme süreci devam ederken evinin demir kapılarını ve korkuluklarını satmak istedi. Ancak demirler, hırsızlar tarafından çalındı. Polis karakoluna giderek şikayette bulunan Koçak, hırsızların yakalanmasını talep ediyor.

"Aracının önünü kesen şahısların demirleri sökmeye çalıştığını ancak başarısız olduğunu belirten Koçak, “Birkaç ay sonra evimin önünde demir söken işçiler vardı. Evimin yıkılacağını düşünerek ben de demirleri söktürecektim. Ancak işçiler, beni iterek araçlarına bindirmeme engel oldular. Kaçıp gittiler. Ben de polise gidip şikayetçi oldum. Kimsesiz olduğum için mağdur oldum. Oğlum ve kızım yok. Bu hırsızlar, benim gibi bir insana acımayanı Allah’a havale ediyorum” dedi."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.