TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Camii’nde imama saldırmıştı, adliyeye sevk edildi

İstanbul Fatih Camii’nde imam ile bir kişinin ağır yaralandığı bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren Ömer S., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 17:07
Kaynak: İHA
Fatih Camii’nde imama saldırmıştı, adliyeye sevk edildi

Fatih Camii’nde imam ile bir kişinin ağır yaralandığı bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren Ömer S., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Saldırganın bıçağı nerden temin ettiği araştırılıyor

Olayla ilgili yürütülen çok yönlü soruşturma devam ederken, saldırganın babası Hüseyin S.’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine getirildiği öğrenildi. Oto yedek parça üzerine faaliyet gösterdiği belirlenen baba Hüseyin S.’nin emniyette verdiği ifadede, “Oğlum iki kez evlendi, boşandı. Kendi halinde biriydi ” dediği öğrenildi. Bu arada polise herhangi bir ifade vermeyen saldırgan için İstanbul Barosundan bir avukat tahsis edildiği kaydedildi.

Polis bıçağın izini sürüyor

Polis, failin olayda kullandığı bıçağı kim ya da kimlerden temin ettiğini araştırıyor. Olayın meydana geldiği Fatih Camisi ve çevresindeki tüm güvenlik kamera görüntüleri inceleniyor. Hususi aracıyla dün sabah saatlerinde Bursa’dan İstanbul’a geldiği saptanan Ömer S.'nin, ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.