TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski hakim ve savcının oğlundan yeni skandal: Silahla tehdit etti, ceza aldı

İstanbul Bakırköy’de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 20:22
Kaynak: İHA
Eski hakim ve savcının oğlundan yeni skandal: Silahla tehdit etti, ceza aldı

Bakırköy’de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli suçlardan 9 hükmünün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen eski hakim anne ve eski cumhuriyet savcısı baba sahibi Görkem Sertaç Göçmen, Sinop'ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği gerekçesiyle 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Göçmen'e verilen ceza ertelenirken, mahkeme kararıyla 1 yıl 6 ay 22 gün süreyle denetim altında tutulması kararlaştırıldı.

Boyabat Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, müşteki Soner Başak sanıktan şikayetçi oldu ve olay sırasında manevi zarar gördüğünü belirtti. Sanık Göçmen ise savunmasında olayın nasıl geliştiğini anlattı ve suçlamaları reddetti. Mahkeme, Göçmen'i silahla tehdit suçundan 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırırken, cezayı erteledi ve denetim altında tutma kararı verdi.

Bu olayın öncesinde başka bir olay nedeniyle daha yargılandığı ve 'silahla tehdit' suçundan 2 yıl hapisle cezalandırıldığı öğrenilen Göçmen'in ayrıca Bakırköy Adliyesi'nde çeşitli suçlardan 9 adet hükmünün açıklanmasının geri bırakılması kararı verildiği tespit edildi.

Mütalaada belirtildiğine göre, Göçmen'in bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle yargılandığı duruşmada, müşteki tarafından olayın nasıl geliştiği detaylı bir şekilde aktarıldı. Mahkeme, müştekinin beyanlarını dikkate alarak Göçmen'i suçlu buldu ve hüküm verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.