TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dur ihtarına uymadı polisi metrelerce sürükledi

Darıca ilçesinde polis tarafından durdurulmak istenen ve polisi sürükleyerek yaralayan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polisin araçla sürüklenmesi anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 15:43
Kaynak: İHA
Dur ihtarına uymadı polisi metrelerce sürükledi

Dün akşam saatlerinde, Nenehatun Mahallesi Turgut Reis Caddesi Bostan Sokak'taki Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bir olay meydana geldi. Polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada durdurulan bir araçta, polis memuru S.Y., sürücüden evraklarını talep etmek üzere aracın camını açtırdı. Panikleyen sürücü, gaza basarak kaçmaya çalıştı. Bu esnada aracın camıyla temas halinde olan polis memuru, araç tarafından sürüklenerek yere düştü. Yaralı polis memuru, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis Memurunun Sürüklendiği Anlar Kamerada

Hızla yakalanan ehliyetsiz sürücü M.E.Ç. ve yanındaki yolcu M.M.T., bugün adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, polis memurunun araç tarafından sürüklendiği ve aracın hızla uzaklaştığı anlar yer alıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.