TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de hastane kafeteryasına silahlı saldırı: Yaralılar var

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir hastanenin bahçesinde bulunan kafeterya önünde gerçekleşen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 19:18
Kaynak: İHA
Denizli'de hastane kafeteryasına silahlı saldırı: Yaralılar var

Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Saat 16.00 sularında hastane bahçesinde bulunan kafeteryada, 2 şüpheli arasında husumet olduğu iddia edilen bir kişiye karşı gerçekleşti. Şüpheliler, silahla rastgele ateş açarak saldırdı. Saldırıda kullanılan tüfeklerden çıkan saçmalar, saldırıya uğrayan kişi dışında kafeteryada bulunan ve içeride oturan 6 kişiye daha isabet etti.

Saldırı sonucunda yaralanan 7 kişi, sağlık personeli ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise taşındı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağırken, hayati tehlikesi bulunan bir kişi acil ameliyata alındı.

Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırı, çevrede büyük bir panik yarattı. Olayın ardından acil servis etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından saldırganların eşkallerini belirleyerek yakalanmaları için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.