TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Damadını kurşun yağmuruna tuttu: 'İyi yaptım' dedi

Kastamonu'da, bir mezarlıkta vurularak öldürülen bir kişinin cinayetinin, eşinin, kayınpederinin, kayınvalidesinin, kayınbiraderinin ve bir akrabasının işlediği ortaya çıktı. Kayınpeder, diğer zanlılarla birlikte adliyeye sevk edildiğinde, "İyi yaptım" diyerek bağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 14:02
Kaynak: İHA
Damadını kurşun yağmuruna tuttu: 'İyi yaptım' dedi

Olay, Kırkçeşme Mahallesi Ahmet Dede Mezarlığı'nda meydana geldi. Vatandaşlar, mezarlıkta yerde yatan bir erkek cesediyle karşılaştıktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde 32 yaşındaki Tolga Benderlioğlu'nun 15 kurşunla öldürüldüğünü ve kurşunların başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet ettiğini belirlediler.

Olayın ardından, Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceledi ve cinayeti işleyen iki aracı tespit ettiler. Takibe alınan araçlar, Karabük'te durdurularak içindeki şüpheliler gözaltına alındı. Aracın içinde, ruhsatsız bir tabanca, iki şarjör, 12 adet fişek, ekmek bıçağı ve sustalı bıçak bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, Kastamonu'ya getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Tolga Benderlioğlu'nun kayınpederi O.D., adliyeye getirilirken muhabirlerin "Neden yaptınız?" sorusuna "İyi yaptım" şeklinde cevap verdi.

Öte yandan, Tolga Benderlioğlu ile eşi N.B.'nin boşanma davalarının olduğu ve cinayetin bu nedenle işlendiği iddia edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.