TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum'da şiddetli fırtına: Köy düğünü savaş alanına döndü

İskilip ilçesine bağlı Karaburun köyünde, yaşanan şiddetli fırtına düğün alanını savaş alanına çevirdi. Fırtına nedeniyle düğün çadırı, masalar ve sandalyeler uçuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 17:56
Kaynak: İHA
Çorum'da şiddetli fırtına: Köy düğünü savaş alanına döndü

Karaburun köyünde yaşayan Yaşar Bıyık, oğlunun düğünü için köy meydanında davetlilere yemek verdi. Ancak, yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı düğün yemeği, aniden bastıran fırtına nedeniyle yarıda kaldı. Düğün için kurulan çadır ve hazırlanan masa ile sandalyeler fırtına tarafından savruldu ve dağıldı. Bu durum üzerine, köye gelen davetlilerin bir kısmı geri dönerken, birçoğu köydeki samanlık ve çatı altlarına sığındı.

Fırtına, düğün çadırını yırtıp uçururken, yemek için kurulan masalar ve sandalyeler de etrafa dağıldı, çevredeki tarla ve bahçelere savruldu. Düğün sahibi ve davetliler, çadırın fırtınadan etkilenmemesi için büyük çaba sarf etse de başarılı olamadılar. Çadır parçalara ayrılırken, masa ve sandalyelerin bir kısmı da hasar gördü veya kırıldı.

Düğün sahibi olan Yaşar ve Erdal Bıyık kardeşler, yaşadıkları durumu şu sözlerle ifade etti: "Düğünümüz vardı ancak fırtına her şeyi altüst etti. Yaklaşık bin 500 davetlimiz vardı, fırtına sonrası her şey yarıda kaldı. Düğün çadırı, masalar, sandalyeler her şey havalandı. Ancak, Allah'tan gelen bu afette can kaybı yaşamadık, buna şükürler olsun."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.