TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu'da üzerine yanıcı madde döken şahsı polis yakaladı

Bolu'da eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan bir kişi, yüksek bir noktaya çıkarak üzerine yanıcı madde döktü. Yaklaşık bir buçuk saatlik bir mücadelenin ardından polis, dalgınlığından faydalanarak sigara içen kişiyi bulunduğu yerden indirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 21:47
Kaynak: İHA
Bolu'da üzerine yanıcı madde döken şahsı polis yakaladı

Olay, saat 18.30 civarında Bolu Belediye binasının yanındaki terasta meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, bir süredir çocuğunu göremeyen 28 yaşındaki Mustafa B., akşam saatlerinde sinir krizi geçirdi. Eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan Mustafa B., belediye binasının yanındaki terasa çıktı. Yüksek bir noktadan benzin ve alkol şişesiyle intihar etmek istediğini ifade eden kişi, "Çocuğumu getirin bana!" diye bağırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve Mustafa B.'nin yakınları, yaklaşık bir buçuk saat boyunca onu ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna olmayan ve çocuğunun getirilmesini talep eden vatandaş, elinde bulunan alkol şişesinin kırık camıyla kendisine zarar vermeye başladı. Aradan geçen bir buçuk saatlik sürenin ardından şahıs, yakınlarından sigara istedi. Polis aracılığıyla şahsın dikkati dağıtılmak için sigara verildi. Sigarayı almaya çalışırken, polis ekipleri dikkatsizliğinden faydalanarak onu bulunduğu yerden indirdi. Kelepçe takılan Mustafa B., polis ekipleri tarafından ambulansa bindirildi. Üzerine benzin döktüğü ve kollarında kesikler oluştuğu için hastaneye götürüldü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.