TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum'da vahşet: 5 köpek ve 2 kedi katledildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 5 köpek ve 2 kedi zehirlendi. İlk müdahale sonucu 3 hayvan kurtarılırken, 4'ü hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 18:55
Kaynak: İHA
Bodrum'da vahşet: 5 köpek ve 2 kedi katledildi

Bodrum ilçesine bağlı Yalıçiftlik Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan zehir, bir ay önce taşınan Gizem Sümer'in köpeğini zehirledi.Köpeğini ölü bulan Sümer, evinin çevresinde başka bir köpek ile bir kedinin de ölü halde olduğunu fark etti.

Bölgede yapılan aramada, Sümer'in komşusunun 3 köpeğinin de zehirlendiği ortaya çıktı. Neyse ki, sahipleri erken fark ettikleri için 3 köpek müdahale ile kurtarılabildi.

Aynı bölgede, inşaat işçileri tarafından bir kedinin daha zehirlendiği ve yaşamını yitirdiği belirlendi.

Köylülerden biri köpeklerini öldüreceğini söylemiş

Gizem Sümer, 6 aylık Yoda adlı köpeğinin ölümüyle ilgili olarak şunları söyledi: "Yalıçiftlik'e yeni taşındım, yaklaşık bir ay oldu. Dün ne yazık ki köpeğimi ölü buldum, zehirlenmiş. Dün akşam bir de ölü kedi buldum. Bu sabah evimin bahçesinde bir ölü köpek daha buldum. Bir komşumun 3 köpeğini zehirlediler. Fark edip zeytinyağı içirmişler, kusunca iyileşmişler ama bir tanesi iyi durumda değilmiş. Köylülerden biri köpeklerini öldüreceğini söylemiş fakat kimin yaptığını ve nasıl olduğunu bilmiyorum. Kameralara bakacağım ama başka hayvanların da böyle ölmesini istemiyorum. Elimden geleni yapmak istiyorum. Bodrum Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ölü köpekleri aldı."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.