TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın'da 2 çocuk sınıf arkadaşlarını darp ettiler

Aydın'ın Efeler ilçesinde, sınıf arkadaşları tarafından darp edilen ve çevredeki esnafa sığınan bir 7. sınıf öğrencisi, aldığı darbeler sonucunda başına dikiş atılmak zorunda kaldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan çocuğun ailesi, evlatlarını darp eden iki çocuktan şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 18:06
Kaynak: İHA
Aydın'da 2 çocuk sınıf arkadaşlarını darp ettiler

Efeler Ortaokulu'nda yaşanan olayda, 7. sınıf öğrencisi A.T. ile sınıf arkadaşları A.P. ve B.A. arasında bir gün önce beden eğitimi dersinde henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Bu tartışma sırasında A.T.'nin boynu çizildi. Bir gün sonra, iddiaya göre, A.P. ve B.A., özür dilemek için A.T.'yi mahalle arasında bulunan bir yere çağırdılar. Ancak, burada A.T., beklediği özrün yerine arkadaşları tarafından darp edildi ve can havliyle çevredeki bir beyaz eşya servisine sığındı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrasında sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, darp sonucu yaralanan A.T.'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede A.T.'nin başına dikiş atıldıktan sonra bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

A.T.'nin ailesi, hastanedeki işlemlerin ardından polis karakoluna giderek evlatlarını yaralayan A.P. ve B.A.'dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.